Google+ Un mit cu vechime: acneea se vindeca de la sine | Tratamente pentru cosuri http://adiocosuri.blogspot.com/

24 noiembrie 2009

Un mit cu vechime: acneea se vindeca de la sine


Acneea este probabil cel mai des abordat subiect cand vine vorba despre sanatatea tenului. Una dintre cele mai daunatoare pareri care circula printre cei care sufera de aceasta afectiune a pielii este ca acneea se vindeca de la sine daca o lasi in pace. Unii merg atat de departe incat afirma ca ar trebui sa ne spalam fata doar cu apa intrucat chiar folosirea unui sapun delicat poate inrautati acneea.
Desi nu putem spune ca s-a gasit tratamentul care sa vindece in proportie de 100% pe toti cei care il aplica, totusi avem la indemana numeroase tratamente si metode incepand cu cele conventionale prescrise de medic si terminand cu cele pe care le poti prepara acasa in propria bucatarie. Deci nimeni nu ar trebui sa se impace cu suferinta fara a interveni, fara a apela la una sau mai multe metode de vindecare, pana cand obtine eliberarea de acnee.
Nu, acneea nu se vindeca de la sine! Sugestia de a lasa acneea sa-si faca de cap este daunatoare pielii dv. Daca nu este tratata acneea se poate inrautati. Eruptiile pot deveni mai dese, infectia se poate raspandi nestingherita.
O acnee netratata poate lasa urme adanci in piele (dand fetei aspectul acela ciupit) si pete mai inchise la culoare decat restul tenului, hiperpigmentatie. Uneori aceste urme si pete sunt mai greu de tratat decat cosurile.
Exista un singur inteles in care cosurile trebuie lasate in pace si anume: nu aingeti fata cu mainile, oricat ar fi de tentant! Stoarcerea cosurilor duce la formarea de cicatrici si pete hiperpigmentate si la intinderea infectiei. Disciplinati-va mainile si fata dv. va arata cu mult mai bine :)

  © Blogger template 'Minimalist H' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP